lt en ru ro

Despre noi

Un scurt istoric…
 
Cerera Foods, JSC este o companiepe acţiuni (până la 22.06.2012, denumirea societăţii a fost JSC „Palaseja”), care s-a înființat în anul 1995. La acel moment, principalele activităţi ale societăţii erau importul şi exportul de alimente. În anul 2000, compania a lansat cu succes o nouă linie de producţie de batoane de porumb expandat, iar pentru a continua extinderea şi pentru a îmbunătăţi calitatea, în anul 2005 compania a achiziţionat o linie de producţie modernă şi a început producţia unei game de vârf de cereale pentru micul dejun. De atunci, Cerera Foods continuă să îşi încânte clienţii cu produse noi, variate şi delicioase.  Vânzările companiei cresc rapid an după an, iar acest lucru se vede în creşterea continuă a admiratorilor produselor Cerera Foods, nu doar în Lituania, ci şi în alte state ale lumii.
 
Modul de fabricare...
 
Întregul proces de fabricaţie a produselor Cerera Foods se realizează prin aplicarea unei metode aseptice.  Această metodă înseamnă că produsul nu este manipulat de la momentul introducerii sale în linia de producţie şi până la momentul ambalării şi sigilării sale. Procesul de fabricaţie foloseşte tehnologia de extrudare, în care materia primă este preparată la abur de înaltă presiune (fără utilizarea grăsimilor). Datorită acestei metode, produsul îşi păstrează nutrienţii, vitaminele şi mineralele benefice. Pentru producţie sunt folosite numai materii prime naturale, precum: culturi de cereale, sirop din fructoză, miere naturală, lapte praf, cacao, zahăr, ulei, ciocolată cu lapte, cafea, cremă de alune, extract de malţ, scorţişoară şi vanilie. Folosirea de tehnologii moderne, unei linii complet automatizate, a materiei prime de calitate superioară, a diverselor ambalaje şi a unor gusturi exclusive reprezintă doar câteva dintre caracteristicile care conferă unicitate produselor Cerera Foods.
 
Calitate…
 
Compania şi-a îmbunătăţit continuu operaţiunile implementând sisteme de management al siguranţei produselor şi al calităţii.  Sistemul de management al calităţii HACCP a fost pus în practică de companie în anul 2001. Respectând aceste standarde înalte, Cerera Foods poate asigura clienţilor o producţie continuă de înaltă calitate.  Cerera Foods îşi continuă eforturile de a deveni unul dintre producătorii de cereale de vârf, obţinând marcajul calităţii BRC în anul 2011, şi va continua să îşi îmbunătăţească toate procesele, printre care se numără producţia, vânzările sau/şi logistica, pentru ca toţi clienţii să fie mulţumiţi şi satisfăcuți pe durata întregului proces.
 
Cerera Foods în lume...
 
Cerera Foods este o companie globală care desfăşoară operaţiuni în Lituania, Letonia sau Estonia, Rusia, SUA, Japonia, Portugalia, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Romania, Algeria, Maroc, Irlanda, Germania, Finlanda, Australia, Kazakhstan, Azerbaijan şi Barbados. Aproape 80% din vânzările noastre totale reprezintă exporturi. În fiecare an, produsele noastre ajung din ce în ce mai multe ţări din lume. Suntem membri ai asociaţiei PLMA (Asociaţia Producătorilor sub Marcă Privată), ceea ce ne permite să ne exportăm produsele sub propriul nume şi propria marcă, binecunoscute. Cerera Foods este membră a asociaţiei LitMEA (Asociaţia Exportatorilor de Alimente din Lituania) din anul 2011. Societatea continuă să se dezvolte cu succes şi să se extindă pe pieţele străine.
In Romania, produsele Cererea sunt prezente din anul 2012, si sunt distribuite prin intermediul societatii Dasco Distribution Concept SRL.
 
Misiunea noastră…
 
Misiunea companiei Cerera Foods este aceea de a produce produse de înaltă calitate, sănătoase şi gustoase, care va ajuta la înţelegerea mai bună a importanţei consumului de alimente sănătoase, accesibilă atât adulţilor, cât şi copiilor.
 
Viziunea noastră...
 
Viziunea companiei CereraFoods este aceea de a deveni cea mai mare companie producătoare de cereale pentru micul dejun din statele baltice, de a face cunoscute numele şi marca societăţii în întreaga lume şi de a continua să crească într-un furnizor de succes sub propria marcă.
 
Certificatele noastre...